TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На регионот, како и на Македонија и се закануваат локални поројни поплави: Од вечерва, па и во текот на наредната ...

24Инфо - 18.05.2024

Метео анализа на Славчо Попоски: Под влијание на циклон од западна Европа, од вечерва, па во текот на целата наредна недела, однсоно до самиот крај на овој месец во регионот, како и кај нас во Македонија ќе биде многу нестабилно со чести врнежи, ...

АПЕЛИРАМЕ НА ВНИМАТЕЛНОСТ – МОЖНИ СЕ ШТЕТИ: Од ноќта сабота кон недела во Македонија доаѓа силно невреме, кое ќе ...

24Инфо - 16.05.2024

Метео анализа на : Почитувани наши, топлиот бран кој особено од викендот ќе ја зафати нашата територија, позначително ќе ја загрее Атмосферата и ќе ја исполни со енергија. Од друга страна пак, повторно ќе бидеме под влијание на циклон од западна ...

СЕ АПЕЛИРА НА ВНИМАТЕЛНОСТ – МОЖНИ СЕ ШТЕТИ: Од ноќта сабота кон недела во Македонија доаѓа силно невреме, кое ќе ...

Фактор - 17.05.2024

Почитувани наши, топлиот бран кој особено од викендот ќе ја зафати нашата територија, позначително ќе ја загрее Атмосферата и ќе ја исполни со енергија. Од друга страна пак, повторно ќе бидеме под влијание на циклон од западна Европа, објави ...

АПЕЛИРАМЕ НА ВНИМАТЕЛНОСТ – МОЖНИ СЕ ШТЕТИ: Од ноќта сабота кон недела во Македонија доаѓа силно невреме, кое ќе ...

Екран - 17.05.2024

Метео прогноза на Славчо Попоски Почитувани наши, топлиот бран кој особено од викендот ќе ја зафати нашата територија, позначително ќе ја загрее Атмосферата и ќе ја исполни со енергија. Од друга страна пак, повторно ќе бидеме под влијание на циклон ...

АПЕЛИРАМЕ НА ВНИМАТЕЛНОСТ – МОЖНИ СЕ ШТЕТИ: Од ноќта сабота кон недела во Македонија доаѓа силно невреме, кое ќе ...

Градина - 17.05.2024

Метео прогноза на Славчо Попоски Почитувани наши, топлиот бран кој особено од викендот ќе ја зафати нашата територија, позначително ќе ја загрее Атмосферата и ќе ја исполни со енергија. Од друга страна пак, повторно ќе бидеме под влијание на циклон ...

СЕ АПЕЛИРА НА ВНИМАТЕЛНОСТ – МОЖНИ СЕ ШТЕТИ: Од ноќта сабота кон недела во Македонија доаѓа силно невреме, кое ќе ...

Женски магазин - 17.05.2024

Почитувани наши, топлиот бран кој особено од викендот ќе ја зафати нашата територија, позначително ќе ја загрее Атмосферата и ќе ја исполни со енергија. Од друга страна пак, повторно ќе бидеме под влијание на циклон од западна Европа, објави ...

Во Македонија доаѓа силно невреме: Важно предупредување од метеоролог

Мастило - 17.05.2024

Метеорологот Славчо Попоски најавува нестабилно време со честа појава на локален пороен дожд, грмежи, силен ветер и со појава на невреме. Ваквото променливо време ќе почне во сабота кон крајот на денот, ќе се задржи и во текот на ноќта кон недела, ...

На регионот, како и на Македонија и се закануваат локални поројни поплави: Од вечерва, па и во текот на наредната ...

Екран - 18.05.2024

Метео прогноза на Славчо Попоски: Под влијание на циклон од западна Европа, од вечерва, па во текот на целата наредна недела, однсоно до самиот крај на овој месец во регионот, како и кај нас во Македонија ќе биде многу нестабилно со чести врнежи, ...