TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) „Ова е најчудната работа што некогаш сум ја сретнал“: Пилот во дивината забележал мистериозен монолит

Алсат-М - 24.11.2020

Мистериозен монолит е откриен во оддалечен дел на американската држава Јута, а владините претставници го забележале додека броеле муфлони од хеликоптер во областа. Според „Гардијан“, се чини дека структурата висока 3 до 3,7 метри е „всадена“ во ...

Мистериозен метален монолит откриен среде пустина во Јута

Кајгана - 24.11.2020

Мистериозен метален монолит е откриен среде пустина во американската држава Јута. Забележан е од хеликоптерски екипаж чија задача била да ја преброи популацијата на муфлони. Монолитот е висок меѓу 3 и 3,5 метри, забоден е во земја и сокриен меѓу ...

„Ова е најчудната работа што некогаш сум ја сретнал“: Пилот во дивината забележал мистериозен монолит (ВИДЕО)

Курир - 24.11.2020

Мистериозен монолит е откриен во оддалечен дел на американската држава Јута, а владините претставници го забележале додека броеле муфлони од хеликоптер во областа. Според „Гардијан“, се чини дека структурата висока 3 до 3,7 метри е „всадена“ во ...