TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скромниот музичар на скопскиот плоштад: Заработувам 300 денари дневно, но не се откажувам

Женски магазин - 12.07.2018

Поминуваш низ градскиот плоштад во Скопје и низ целата таа гужва од луѓе, слушаш звук на гитара кој ги смирува сите тензии... Дали асфалтот врие од +30 степени, или се подготвува пороен дожд како оние по кои ги запаметивме изминативе недели..

Приказната на чичко Кирил: Тешко е ама преживувам со 300 денари дневно

Фактор - 12.07.2018

Поминуваш низ градскиот плоштад во Скопје и низ целата таа гужва од луѓе, слушаш звук на гитара кој ги смирува сите тензии... Дали асфалтот врие од +30 степени, или се подготвува пороен дожд како оние по кои ги запаметивме изминативе недели..