TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Не се работи за шампон или регенератор: Ако вашата коса брзо се масни, правите вообичаена грешка

Во Центар - 26.11.2023

Борбата со мрсната коса е нешто што може да биде прилично фрустрирачко бидејќи колку и да ја миеме, таа секогаш добива грд изглед. Исто така, покрај тоа што е непривлечна, мрсната коса често влијае на нашето расположение и чувството на нашата кожа, ...

Совети за мрсна коса

Н.Македонија - 25.11.2023

Нашиот скалп треба да произведе одредено количество масло за да остане влажен и да ја заштити косата со формирање тенок слој. Меѓутоа, прекумерното количество маснотии може да доведе до недостиг од волумен.

ЗА БРИНЕТИ: ОБОЈТЕ ЈА КОСАТА СО КАФЕ…Природен начин до совршена боја, сјај и мекост, после кој косата расте како ...

НМД - 24.11.2023

Добро е познато дека кафето има многу позитивни ефекти и е сосема природно. Совршен рецепт со кафе може да даде совршени резултати, а после третманот вашата коса ќе расте побрзо и ќе биде многу посилна.

Совети против мрсна и сува коса

Локално - 24.11.2023

Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

Во Центар - 24.11.2023

– Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

Либертас - 24.11.2023

Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

Курир - 24.11.2023

Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

MakPress - 25.11.2023

Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

ТВ21 - 25.11.2023

Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

Zoom - 25.11.2023

реклама Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

Бриф - 25.11.2023

Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.

Совети против мрсна и сува коса

Сител - 26.11.2023

Човековиот скалп обично произведува одредена количина маснотии за да остане влажен и да ја заштити косата. Меѓутоа, прекумерно многу или премалку маснотии може да доведат до недостаток на волумен, но и до иритации.