TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Наскоро пристигнува четвртото продолжение на „Matrix“

Кајгана - 13.12.2019

Кијану Ривс и Кери-Ен Мос повторно ќе ги видиме во улогите на Нео и Тринити, иако на крајот на третиот дел сведочевме на нивната смрт. Режисер ќе биде Лана Вачовски, како и сценарист на четвртиот дел на филмот.

Новиот „Матрикс“ доаѓа во мај 2021

Сакам да кажам - 12.12.2019

Продолжението на трилогијата „Матрикс“ доаѓа една година порано од првичните најави. Засега едноставно насловен „ The Matrix 4“, „Ворнер брос“ објави дека неговата премиера е закажана за 21 мај 2021.