TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дрес од МЗТ за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

Кајгана - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски, изминатите неколку дена учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

ФОТО | Градоначалникот на Њујорк доби дрес од МЗТ Скопје

Слободен Печат - 22.09.2023

Првиот човек на Општина Аеродром, градоначалникот Тимчо Муцунски средбата со градоначалникот на Њујорк, Етони Адамс ја искористи и да му подари дрес од МЗТ Скопје. Дресот од македонскиот шампион е со презимето на Адамс кој важи за голем фан на ...

Градоначалникот на Њујорк доби дрес од МЗТ Скопје (ФОТО)

SportSport - 22.09.2023

„Таткото“ на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски уште еднаш покажа дека МЗТ Скопје е светост за него, исто како и за сите жители на оваа населба. Својата работна посета на Њујорк, Муцунски ја искористи за промоција на македонскиот првак.

Дрес од МЗТ Скопје Аеродром за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

А1 On - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски изминатите неколку денови учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

Фото: Дрес од МЗТ Скопје Аеродром за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

Скопје инфо - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски изминатите неколку денови учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

Дрес од „МЗТ Скопје Аеродром“ за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

Макфакс - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски изминатите неколку денови учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

Дрес од МЗТ Скопје Аеродром за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

Курир - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски изминатите неколку денови учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

Дрес од МЗТ Скопје Аеродром за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

Press24 - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски изминатите неколку денови учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

Дрес од МЗТ Скопје Аеродром за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

Опсервер - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски изминатите неколку денови учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

Дрес од „МЗТ Скопје Аеродром“ за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

MTM - 22.09.2023

Градоначалникот на општина Аеродром, Тимчо Муцунски, изминативе неколку дена учествуваше на светскиот самит, кој се организира во рамките на Мрежата на силните градови, каде што членува и Општина Аеродром.

Дрес од МЗТ Скопје Аеродром за Ерик Адамс, градоначалникот на Њујорк

Нетпрес - 22.09.2023

Градоначалникот на Општина Аеродром, Тимчо Муцунски изминатите неколку денови учествуваше на Светскиот самитот кој се организира во рамки на Мрежата на силни градови, каде членува и Општина Аеродром.

Дрес од „МЗТ Скопје Аеродром“ за градоначалникот на Њујорк, Ерик Адамс

Скопје1 - 22.09.2023

Градоначалникот на општина Аеродром, Тимчо Муцунски, изминативе неколку дена учествуваше на светскиот самит, кој се организира во рамките на Мрежата на силните градови, каде што членува и Општина Аеродром.