TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО| Мистерија – многу скап автомобил најден во џунгла

Нетпрес - 17.02.2024

Многу редок спортски автомобил Lamborghini Aventador е пронајден во џунглите на Мјанмар, пишува британскиот таблоид The Sun. Вреден ултра редок суперавтомобил е пронајден оштетен и напуштен длабоко во азиската прашува.

ФОТО| Мистерија – многу скап автомобил најден во џунгла

365 - 17.02.2024

Многу редок спортски автомобил Lamborghini Aventador е пронајден во џунглите на Мјанмар, пишува британскиот таблоид The Sun. Вреден ултра редок суперавтомобил е пронајден оштетен и напуштен длабоко во азиската прашува.

ФОТО| Мистерија – многу скап автомобил најден во џунгла

Пулс24 - 17.02.2024

Многу редок спортски автомобил Lamborghini Aventador е пронајден во џунглите на Мјанмар, пишува британскиот таблоид The Sun. Вреден ултра редок суперавтомобил е пронајден оштетен и напуштен длабоко во азиската прашува.