TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обвинителството донесе одлука: Лазукиќ се товари за кривично дело „семејно насилство“ и му се заканува до 3 години ...

Сител - 16.05.2018

Првото основно обвинителство поднесе денеска во судот обвинителен предлог против Лука Лазукиќ, со кој го товари дека извршил семејно насилство над сопругата Наташа (Беквалац) Лазукиќ, соопшти Танјуг.

Затвор од 3 месеци до 3 години: Лука обвинет за семејно насилство над Наташа Беквалац

Курир - 16.05.2018

Првото основно обвинителство подигнало обвиненеие против Лука Лазукиќ за семејно насилство над сопругата Наташа Беквалац поради што би можел да оди во затвор, дознава Блиц. Обвинението, како што се дознава е подигнато откако обвинителството вчера ја ...

Обвинителството донесе одлука: Лазукиќ се товари за кривично дело „семејно насилство“ и му се заканува до 3 години ...

Вечер - 17.05.2018

Првото основно обвинителство поднесе во судот обвинителен предлог против Лука Лазукиќ, со кој го товари дека извршил семејно насилство над сопругата Наташа (Беквалац) Лазукиќ, соопшти Танјуг.

Лука обвинет за семејно насилство над Наташа Беквалац

ЗаЗабава - 17.05.2018

Првото основно обвинителство подигнало обвиненеие против Лука Лазукиќ за семејно насилство над сопругата Наташа Беквалац поради што би можел да оди во затвор, дознава Блиц. Обвинението, како што се дознава е подигнато откако обвинителството вчера ја ...

Лазукиќ се товари за кривично дело „семејно насилство“ и му се заканува до 3 години затвор

iPortal - 17.05.2018

Првото основно обвинителство поднесе денеска во судот обвинителен предлог против Лука Лазукиќ, со кој го товари дека извршил семејно насилство над сопругата Наташа (Беквалац) Лазукиќ, соопшти Танјуг.

Подигнато обвинение против сопругот на Наташа Беквалац

Попара - 17.05.2018

Првото основно обвинителство подигнало обвиненеие против Лука Лазукиќ за семејно насилство над сопругата Наташа Беквалац поради што би можел да оди во затвор, дознава Блиц. Обвинението, како што се дознава е подигнато откако обвинителството вчера ја ...

Судот одлучи: Лука може оди во затвор за семејно насилство

Скопје24 - 17.05.2018

Првото основно обвинителство подигнало обвиненеие против Лука Лазукиќ за семејно насилство над сопругата Наташа Беквалац поради што би можел да оди во затвор, дознава Блиц. Обвинението, како што се дознава е подигнато откако обвинителството вчера ја ...