TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Општина Кисела Вода изгради ново детско и го реновираше спортското игралиште во Теферич

Пулс24 - 22.08.2015

Општина Кисела Вода изгради ново детско игралиште во Теферич. Се протега на околу 70 квадратни метри и е опремено со детски реквизити кои на најмладите им нудат можност за забава и релаксација.

Општина Кисела Вода изгради ново детско и го реновираше спортското игралиште во Теферич

Курир - 22.08.2015

Општина Кисела Вода изгради ново детско игралиште во Теферич. Се протега на околу 70 квадратни метри и е опремено со детски реквизити кои на најмладите им нудат можност за забава и релаксација.

ФОТО: Ново игралиште за најмладите од општина Кисела Вода

Press24 - 22.08.2015

Општина Кисела Вода изградни ново детско игралиште во Теферич. Се протега на околу 70 квадратни метри и е опремено со детски реквизити кои на најмладите им нудат можност за забава и релаксација.

Општина Кисела Вода изгради ново детско игралиште во Теферич

Lider - 22.08.2015

Општина Кисела Вода изгради ново детско игралиште во Теферич. Се протега на околу 70 квадратни метри и е опремено со детски реквизити кои на најмладите им нудат можност за забава и релаксација.

Ново детско игралиште во Теферич

Сител - 22.08.2015

Општина Кисела Вода изгради ново детско игралиште во Теферич. Се протега на околу 70 квадратни метри и е опремено со реквизити кои на најмладите им нудат можност за забава и релаксација. Како што информира Општина Кисела Вода, детското катче е ...

Детско игралиште во Теферич

Вечер Прес - 23.08.2015

Општина Кисела Вода изгради ново детско игралиште во Теферич. Се протега на околу 70 квадратни метри и е опремено со детски реквизити кои на најмладите им нудат можност за забава и релаксација.