TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Убиен е ММА борец

СуперСпорт - 09.04.2020

Американскиот ММА борец, Исаија Чапман (30) беше убиен пред неговиот дом во Акрон. Овој 30-годишен член на Белатор бил застрелан пред неговиот дом, и иако медицинскиот персонал реагирал брзо, Чепмен не бил спасен и бил прогласен мртов во болницата.

ММА борец убиен пред својот дом

TopSport - 09.04.2020

Американскиот ММА борец Ајзеа Чепмен (30) бил убиен пред својот дом во градот Акрон. Од здобиените повреди Чепмен починал на патот кон болницата. Чепмен кариерата ја започнал во 2009 година, а првиот професионален меч го имал три години подоцна.

Пред својот дом убиен ММА борец

Спортманија - 09.04.2020

И покрај брзата интервенција на лекарите, немало спас Американскиот ММА борец Ајзеа Чепмен беше убиен пред својот дом во градот Акрон. Чепмен ненадејно бил нападнат и застрелан, а повредите биле фатални.

ММА борец убиен пред својот дом

Макфакс - 09.04.2020

Американскиот ММА борец Ајзеа Чепмен (30) бил убиен пред својот дом во градот Акрон. Од здобиените повреди Чепмен починал на патот кон болницата. Чепмен кариерата ја започнал во 2009 година, а првиот професионален меч го имал три години подоцна.

Убиен е ММА борец пред неговиот дом

Република - 09.04.2020

Американскиот ММА борец, Исаија Чапман (30) беше убиен пред неговиот дом во Акрон. Овој 30-годишен член на Белатор бил застрелан пред неговиот дом, и иако медицинскиот персонал реагирал брзо, Чепмен не бил спасен и бил прогласен мртов во болницата.