TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да препознаете дали вашиот партнер имал секс!

Екран - 12.07.2018

Научниците откриваат дека нашето тело дава сигнали и кажува дали неодамна сме имале секс. Според нив најлесно можете да препознаете дали вашиот партнер имал секс во следните три случаи. 1.Треперење Доколку вашиот партнер трепери по бурната помината ...

Девојче, како можеш да спиеш со маж за една ноќ, немаш кошмари потоа?

Црнобело - 12.07.2018

И не сум јас во чекор со светот и многу ми е мило што Македонија сè уште има традиционални сфаќања за некои работи. Ете, не сум „тренди“ ама тоа е! Си сакам кога ме сакаат да ме сакаат за нешто повеќе од секс.

Секој маж сака ваков секс

Попара - 12.07.2018

Сакате да влезете во мислите на вашиот маж? Сакате да ги знаете сите негови сексуални фантазии само за да можете една по една да ги исполнувате? Не мора да го испрашувате, бидејќи ви откриваме кои сè видови секс вашиот маж сака да ги има.

Ако имавте дилема: Ова е се што треба да знаете за предиграта врзана за аналниот секс

Таратур - 11.07.2018

Ако се одлучите за вакво експериментирање во креветот, со помош на следните трикови, целото искуство ќе го направите попријатно. Аналниот секс за некои парови е табу тема, но некои редовно го имаат.

Секој маж сака ваков секс

Локално - 12.07.2018

Сакате да влезете во мислите на вашиот маж? Сакате да ги знаете сите негови сексуални фантазии само за да можете една по една да ги исполнувате? Не мора да го испрашувате, бидејќи ви откриваме кои сè видови секс вашиот маж сака да ги има.