TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Груевски: Ќе изградиме три нови студентски домови

Република - 14.11.2015

Владата ќе инвестира изградба на три, на место еден студенски дом, како што беше најавено. Два од домовите ќе се градат во Скопје, на местото на поранешните бараки на домот „Медицинар“, како и во близина на Спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Груевски: Ќе изградиме три студентски домови

Lider - 14.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска најави изградба на нови 3 студентски домови во Македонија, два од нив ќе бидат изградени во Скопје и нов студентски дом ќе добие и Тетово, пренесува Курир.

Премиерот Груевски најави изградба на три нови студентски домови

Press24 - 14.11.2015

Владата ќе инвестира изградба на три, на место еден студенски дом, како што беше најавено. Два од домовите ќе се градат во Скопје, на местото на поранешните бараки на домот „Медицинар“, како и во близина на Спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Груевски најави изградба на три нови студентски домови

Нетпрес - 14.11.2015

Ќе се градат три нови студентски домови во Македонија, два од нив Ќе бидат изградени во Скопје и нов студентски дом ќе добие и Тетово. Ова денес го најави премиерот Никола Груевски во рамки на посетата на село Нерези во општина Карпош.

Груевски најави изградба на три нови студентски домови

Локално - 14.11.2015

Владата ќе инвестира изградба на три, на место еден студенски дом, како што беше најавено. Два од домовите ќе се градат во Скопје, на местото на поранешните бараки на домот „Медицинар“, како и во близина на Спортскиот центар „Борис Трајковски“.

Груевски: Ќе изградиме три нови студентски домови

Курир - 14.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска најави изградба на нови 3 студентски домови во Македонија, два од нив Ќе бидат изградени во Скопје и нов студентски дом ќе добие и Тетово. -Доста работевме за изнаоѓање на локации за студентски домови, баравме ...

Груевски: Ќе изградиме три нови студентски домови

Денешен - 14.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска најави изградба на нови 3 студентски домови во Македонија, два од нив ќе бидат изградени во Скопје и нов студентски дом ќе добие и Тетово. Владата ќе инвестира изградба на три, на место еден студенски дом, како што ...

Груевски најави изградба на три нови студентски домови

Точка - 14.11.2015

Ќе се градат три нови студентски домови во Македонија, два од нив Ќе бидат изградени во Скопје и нов студентски дом ќе добие и Тетово. Ова денес го најави премиерот Никола Груевски во рамки на посетата на село Нерези во општина Карпош.

Груевски најави изградба на три студентски домови

МКД - 14.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска најави дека постои владин план за изградба на три студентски домови. Два од домовите ќе се градат во Скопје, на местото на поранешните бараки на домот „Медицинар“, како и во близина на Спортскиот центар „Борис ...

Ќе се градат нови три студентски домови

Fox.mk - 14.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска најави изградба на нови 3 студентски домови во Македонија, два од нив Ќе бидат изградени во Скопје и нов студентски дом ќе добие и Тетово. „Доста работевме за изнаоѓање на локации за студентски домови, баравме ...

Груевски денеска најави изградба на нови 3 студентски домови во Македонија

Пулс24 - 14.11.2015

Премиерот Никола Груевски денеска најави изградба на нови 3 студентски домови во Македонија, два од нив Ќе бидат изградени во Скопје и нов студентски дом ќе добие и Тетово. -Доста работевме за изнаоѓање на локации за студентски домови, баравме ...