TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Карантинот и полицискиот час во Грција продолжени за уште една седмица, на 1 февруари се отвораат средните училишта

Опсервер - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Карантинот и полицискиот час во Грција продолжени за уште една недела

Фокус - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Грција го продолжи карантинот за една недела, од 1 февруари се отвораат средните училишта

А1 On - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Карантинот и полицискиот час во Грција продолжени за уште една седмица, на 1 февруари се отвораат средните училишта

24Инфо - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Карантинот и полицискиот час во Грција продолжени за уште една седмица

Сител - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Карантинот и полицискиот час во Грција продолжени за уште една седмица

+инфо - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Карантинот и полицискиот час во Грција продолжени до 1 февруари, тогаш се отвораат и средните училишта

Курир - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Карантинот и полицискиот час во Грција продолжени за уште една седмица, на 1 февруари се отвораат средните училишта

Вечер Прес - 22.01.2021

Постоечките рестриктивни мерки во Грција, односно карантинот, полицискиот час од 21 часот до 5 часот наутро, забраната за патување меѓу региони, задолжителните смс пораки за движење на граѓаните, како и задолжителната употреба на маска се продолжени ...

Грција го продолжи полицискиот час, властите најавија старт на училиштата

Скопје24 - 22.01.2021

Мерките во Грција кои се на сила, односно полицискиот час од 21 часот до 05 наутри, забраната за патување меѓу региони како и задолжителните смс пораки за движење на граѓаните и задолжителната маска се продолжени до 1 февруари.