TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Советот на Амбасадори со соопштение за наредбата на Џо Бајден

Бизнис Вести - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика ,,Совет на Амбасадори,, го поздравува објавувањето на проширувањето на опсегот на итната состојба објавена со Извршната наредба од 2001 год. на претседателот на САД Џо Бајден со кое тој наредува да бидат замрзнати ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Zoom - 11.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Мухамед Халили и Советот на амбасадори по Декретот на Бајден: Владата да се бори со корупцијата и во своите редови

Фактор - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Совет на Амбасадори“, чии претседател е Мухамед Халили, го пшоздравува најновиот Декрет на Американскиот претседател Џо Бајден. Односно, како што во своето соопштение од медиумите наведува Советот на амбасадори, ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Независен - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Frontline - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Советот на амбасадори го поддржува декретот на Бајден

360 степени - 10.06.2021

Советот на амбасадори во целост ја поддржува констатацијата изнесена во извршната наредба на претседателот на САД, Џо Бајден, дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и институции, со што се отежнува и ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Канал5 - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори" во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција.

Совет на амбасадори: На „црна листа“ корумпираните и тие што ги загрозуваат договорите од Охрид и Преспа

МКД - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори" во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Советот на амбасадори го поддржува декретот на Бајден

Слободен Печат - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори” во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Опсервер - 10.06.2021

– Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Press24 - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Совет на Амбасадори: Владата храбро да работи во искоренување на корупцијата и организираниот криминал

Локално - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Алсат-М - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади и ...

Совет на амбасадори: Владата храбро да работи во искоренување на корупцијата

Н.Македонија - 10.06.2021

Здружението за меѓународна политика „Совет на Амбасадори“ го поздравува објавувањето на проширувањето на опсегот на итната состојба објавена со Извршната наредба од 2001 година на претседателот на САД Џо Бајден со кое тој наредува да бидат замрзнати ...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

Либертас - 10.06.2021

– Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на претседателот на САД Џо Бајден дека во земјите на Западен Балкан има широко распространета корупција во разни влади ...