TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Германците и Данците заработуваат од струја на покривите – Македонија допрва ќе носи закон

Макфакс - 13.01.2018

Носењето на новиот закон за енергетика на Министерството за економија декларативно навестува дека Македонија се подготвува да им овозможи на граѓаните и на домаќинствата да продаваат струја.

Новиот Закон за енергетика навестува дека Македонија ќе им овозможи на домаќинствата да продаваат струја – каква е ...

Скопје инфо - 13.01.2018

Носењето на новиот закон за енергетика на Министерството за економија декларативно навестува дека Македонија се подготвува да им овозможи на граѓаните и на домаќинствата да продаваат струја.

Германците и Данците заработуваат од струја на покривите – Македонија допрва ќе носи закон

А1 On - 13.01.2018

Носењето на новиот закон за енергетика на Министерството за економија декларативно навестува дека Македонија се подготвува да им овозможи на граѓаните и на домаќинствата да продаваат струја.

Македонците наскоро ќе може да заработуваат од струја на покривите

Денар - 13.01.2018

Носењето на новиот закон за енергетика на Министерството за економија декларативно навестува дека Македонија се подготвува да им овозможи на граѓаните и на домаќинствата да продаваат струја.

Германците и Данците заработуваат од струја на покривите – Македонија допрва ќе носи закон

Канал 77 - 13.01.2018

Носењето на новиот закон за енергетика на Министерството за економија декларативно навестува дека Македонија се подготвува да им овозможи на граѓаните и на домаќинствата да продаваат струја.

Германците и Данците заработуваат од струја на покривите – Македонија допрва ќе носи закон

Точка - 13.01.2018

Носењето на новиот закон за енергетика на Министерството за економија декларативно навестува дека Македонија се подготвува да им овозможи на граѓаните и на домаќинствата да продаваат струја.

Македонските семејства ќе можат да заработуваат од “струја од покривите“!

Скопје24 - 13.01.2018

Носењето на новиот закон за енергетика на Министерството за економија декларативно навестува дека Македонија се подготвува да им овозможи на граѓаните и на домаќинствата да продаваат струја и секако екстра да заработуваат.