TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

4NEWS - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Во институциите во Штип се инвестира со над 78 милиони денари

Канал5 - 06.12.2023

Во институциите од областа на културата во Штип се инвестира со над 78 милиони денари Министерството за култура во институциите од областа на културата во Штип инвестира со над 78 милиони денари, изјави министерката за култура Бисера ...

Како министерка се залагам секоја година да имаме повисок буџет, вели Костадиновска-Стојчевска

Независен - 06.12.2023

Како министерка се залагам секоја година да имаме повисок буџет. Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму, а сме отворени и за нови проекти, порача денеска министерката за култура ...

Министрите Бочварски, Костадиновска-Стојчевска и Николовски во посета на Општина Штип

Бизнис Вести - 06.12.2023

Министрите за транспорт и врски, за култура и за земјоделство, шумарство и водостопанство, Благој Бочварски, Бисера Костадиновска-Стојчевска и Љупчо Николовски денеска ќе бидат во работна посета на Општина Штип.

Министрите Бочварски, Костадиновска-Стојчевска и Николовски во посета на Општина Штип

24Инфо - 06.12.2023

Министрите за транспорт и врски, за култура и за земјоделство, шумарство и водостопанство, Благој Бочварски, Бисера Костадиновска-Стојчевска и Љупчо Николовски денеска ќе бидат во работна посета на Општина Штип.

Костадиновска Стојчевска: Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме ...

Frontline - 06.12.2023

Како министерка се залагам секоја година да имаме повисок буџет. Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму, а сме отворени и за нови проекти, порача денеска министерката за култура ...

Костадиновска Стојчевска: Секој проект што сме го поддржувале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму

24Инфо - 06.12.2023

Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму, а сме отворени и за нови проекти, порача денеска министерката за култура Бисера Костадиновска Стојчевска, која нагласи дека како министерка се ...

Костадиновска Стојчевска: Ќе продолжиме да го поддржуваме сите проекти

Канал5 - 06.12.2023

Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму. Како министерка се залагам секоја година да имаме повисок буџет. Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да ...

Костадиновска Стојчевска: Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме ...

Бриф - 06.12.2023

Како министерка се залагам секоја година да имаме повисок буџет. Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму, а сме отворени и за нови проекти, порача денеска министерката за култура ...

Костадиновска Стојчевска: Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме ...

Рацин - 06.12.2023

Како министерка се залагам секоја година да имаме повисок буџет. Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму, а сме отворени и за нови проекти, порача денеска министерката за култура ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

ТВ21 - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

Локално - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

Макфакс - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

Опсервер - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

Centar - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

Frontline - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

Скопје1 - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска-Стојчевска: Над 78 милиони денари за трите национални установи во Штип

Канал5 - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата истакна дека градот под Исарот покажува успешно работење во културата .

Над 78 милиони денари поддршка за трите национални установи од културата во Штип

Република - 06.12.2023

Министерката за култура Бисера Костадиновска-Стојчевска денеска во Штип, при работната посета на институциите од областа на културата заедно со министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство ...

Костадиновска Стојчевска: Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме ...

Трн - 06.12.2023

Како министерка се залагам секоја година да имаме повисок буџет. Секој проект што сме го поддржувале и финансирале во минатото ќе продолжиме да го поддржуваме и понатаму, а сме отворени и за нови проекти, порача денеска министерката за култура ...