TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Преживеана од холокаустот на насловницата на германски „Вог“

Независен - 18.06.2024

Бон – Маргот Фридландер која има 102 години и го преживеала холокаустот, ќе се најде на насловната страница на специјалното двојно издание на германскиот број на списанието „Вог“. Бројот за јули – август е посветен на љубовта, но и на една од ...

Преживеана од холокаустот на насловницата на претстојното германско издание на „Вог“

Канал5 - 18.06.2024

Маргот Фридландер која има 102 години и го преживеала холокаустот, ќе се најде на насловната страница на специјалното двојно издание на германскиот број на списанието „Вог“. Бројот за јули - август е посветен на љубовта, но и на една од ретките живи ...

Преживеана од холокаустот на насловна страна на претстојното германско издание на „Вог“

MakPress - 19.06.2024

Маргот Фридландер која има 102 години и го преживеала холокаустот, ќе се најде на насловната страница на специјалното двојно издание на германскиот број на списанието „Вог“. Бројот за јули - август е посветен на љубовта, но и на една од ретките живи ...