TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По шест години од донесувањето, опозицијата бара нова територијална поделба во Албанија

Опсервер - 27.01.2020

– Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега и со барање за измени на територијалната поделба на земјата. Неколку недели откако седна со владејачкото мнозинство околу изборните реформи, главната опозиција сега повикува на ...

По шест години од донесувањето, опозицијата бара нова територијална поделба во Албанија

24Инфо - 27.01.2020

Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега и со барање за измени на територијалната поделба на земјата. Неколку недели откако седна со владејачкото мнозинство околу изборните реформи, главната опозиција сега повикува на промена ...

Албанската опозиција бара измени на територијалната поделба на земјата

Слободен Печат - 27.01.2020

Газменд Барди од ПД додава дека територијалната реформа не успеала, а овој неуспех е на „штета на граѓаните кои денес немаат врата каде може да добијат потребна услуга”. Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега е и со барање ...

Oпозицијата бара нова територијална поделба во Албанија

А1 On - 27.01.2020

Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега и со барање за измени на територијалната поделба на земјата. Неколку недели откако седна со владејачкото мнозинство околу изборните реформи, главната опозиција сега повикува на промена ...

Опозицијата бара нова територијална поделба во Албанија

+инфо - 27.01.2020

Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега и со барање за измени на територијалната поделба на земјата. Неколку недели откако седна со владејачкото мнозинство околу изборните реформи, главната опозиција сега повикува на промена ...

Албанската опозиција бара нова територијална поделба во Албанија, Македонците против

Курир - 27.01.2020

Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега и со барање за измени на територијалната поделба на земјата. Неколку недели откако седна со владејачкото мнозинство околу изборните реформи, главната опозиција сега повикува на промена ...

По шест години од донесувањето, опозицијата бара нова територијална поделба во Албанија

Либертас - 27.01.2020

– Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега и со барање за измени на територијалната поделба на земјата. Неколку недели откако седна со владејачкото мнозинство околу изборните реформи, главната опозиција сега повикува на ...

По шест години од донесувањето, опозицијата бара нова територијална поделба во Албанија

MakPress - 27.01.2020

Албанската обединета опозиција, која бараше изборни реформи сега и со барање за измени на територијалната поделба на земјата. Неколку недели откако седна со владејачкото мнозинство околу изборните реформи, главната опозиција сега повикува на промена ...