TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Американец починал откако секојдневно јадел кесичка гумени бомбони

Кумановски м. - 25.09.2020

Градежен работник во американската држава Масачусетс починал од нездрава навика – јадел горчливи гумени слатки секој ден. Неименуван 54-годишен маж јадел околу една и пол вреќички црн сладунец, или горчливи гумени бонбони кои обично имаат црна боја.

Нездрава навика: Американец почина од секојдневно јадење на гумени бонбони

Слободен Печат - 24.09.2020

Градежен работник во американската сојузна држава Масачусетс почина од нездрава навика – секојдневно јадење на гумени бонбони . „Би-Би-Си“ пишува дека 54 годишен неименуван маж јадел по една и пол ќесичка од црн засладувач, поконкретно горчливи ...

Американец секој ден јадел по кеса гумени бомбони и починал

Канал5 - 24.09.2020

Градежен работник од американската држава Масачусетс починал од нездрава навика - јадел по кеса гумени слатки секој ден. Неименуваниот 54-годишен маж јадел околу една и пол кеса горчливи гумени бонбони кои обично имаат црна боја.