TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Грешка на куче предизвика тревога во нуклеарна централа во Белгија

А1 On - 13.02.2018

Куче дресирано да открива експлозивни супстанции денес реагирало на пристигната пратка во белгиската нуклеарна централа „Тианж“ поради што била прогласена тревога. Британските медиуми првично објавија дека во нуклеарката бил откриен сомнителен ...

Поради грешка на куче, лажна тревога во нуклеарка во Белгија

Алфа - 13.02.2018

Поради грешка на куче дресирано да открива експлозивни супстанци, денеска времено беше прогласена тревога во белгиската нуклеарна централа „Тианж“. Поради грешка на куче дресирано да открива експлозивни супстанци, денеска времено беше прогласена ...

Сомнителен пакет откриен во нуклеарка во Белгија

Сител - 13.02.2018

Во белгиската нуклеарна електроцентрала „Тианж“ денеска бил откриен сомнителен пакет, по што на местото се испратени воени и полициски екипи, а се очекуваат и деминери, јавија локалните медиуми.

Поради грешка на куче, лажна тревога во нуклеарка во Белгија

Press24 - 13.02.2018

Поради грешка на куче дресирано да открива експлозивни супстанци, денеска времено беше прогласена тревога во белгиската нуклеарна централа „Тианж“. Претходно, белгиските медиуми јавија дека тревогата била прогласена откако во нуклеарката бил откриен ...