TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прашајте го ова на почетокот на врската, па ќе знаете дали сте еден за друг

Курир - 15.04.2021

Преземете иницијатива барем кога станува збор за ова. Можеби мислите дека го имате цело време на светот да се запознаете, што е точно, но ако некој не ви одговара од самиот почеток и лесно можете да дознаете поставувајќи јасни прашања, нема смисла ...

Прашајте го ова на почетокот на врската, па ќе знаете дали сте еден за друг

Вистина.мк - 14.04.2021

Преземете иницијатива барем кога станува збор за ова. Можеби мислите дека го имате цело време на светот да се запознаете, што е точно, но ако некој не ви одговара од самиот почеток и лесно можете да дознаете поставувајќи јасни прашања, нема смисла ...

Прашајте го ОВА НА ПОЧЕТОКОТ на врската, па ќе ЗНАЕТЕ дали сте за ЕДЕН ДРУГ, не губете време на ГРЕШКИ!

Попара - 13.04.2021

Преземете иницијатива барем кога станува збор за ова. Можеби мислите дека го имате цело време на светот да се запознаете, што е точно, но ако некој не ви одговара од самиот почеток и лесно можете да дознаете поставувајќи јасни прашања, нема смисла ...