TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Партиите на Македонците во Албанија и Србија договориле заеднички активности и настап пред меѓународните организации за ...

Република - 10.06.2024

Единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ и Демократската партија на Македонците во Србија договориле одржување културни манифестации во Пусте, Албанија и во Панчево, Србија.

Заедно сме посилни, рекоа во Панчево лидерите на партиите на Македонците во Србија и во Албанија

МКД - 10.06.2024

Лидерите на партиите на Македонците во Србија и во Албанија, Маја Георгиевска и Васил Стерјовски на средба во Панчево, во името на делегациите на Демократската партија на Македонците во Србија и едиствената партија на Македонците во Албанија – ...

Партиите на Македонците во Албанија и Србија договориле заеднички настап пред меѓународните организации за човековите ...

Нетпрес - 11.06.2024

Партиите на Македонците во Албанија и Србија договориле заеднички активности и настап пред меѓународните организации за човековите права и слободи. Единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ и ...