TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Од ЕУ за миграциската криза во Грција распределени 1,69 милијарди евра

Курир - 12.10.2018

Вкупната помош од ЕУ за справување со миграциската криза во Грција достигна 1,69 милијарди евра, покажуваат последните податоци на Европската комисија. Од оваа сума, грчките власти добиле 794 милиони евра, Високиот комесаријат на ОН за бегалци ...

ЕУ распределила 1,69 милијарди евра во Грција за миграциската криза

Стандард - 12.10.2018

Вкупната помош од ЕУ за справување со миграциската криза во Грција достигна 1,69 милијарди евра, покажуваат последните податоци на Европската комисија. Од оваа сума, грчките власти добиле 794 милиони евра, Високиот комесаријат на ОН за бегалци ...

Од ЕУ за миграциската криза во Грција распределени 1,69 милијарди евра

1tv - 12.10.2018

Вкупната помош од ЕУ за справување со миграциската криза во Грција достигна 1,69 милијарди евра, покажуваат последните податоци на Европската комисија. Од оваа сума, грчките власти добиле 794 милиони евра, Високиот комесаријат на ОН за бегалци ...

Од ЕУ за миграциската криза во Грција распределени 1,69 милијарди евра

А1 On - 12.10.2018

Вкупната помош од ЕУ за справување со миграциската криза во Грција достигна 1,69 милијарди евра, покажуваат последните податоци на Европската комисија. Од оваа сума, грчките власти добиле 794 милиони евра, Високиот комесаријат на ОН за бегалци ...

Од ЕУ за миграциската криза во Грција распределени 1,69 милијарди евра

Н.Македонија - 12.10.2018

Вкупната помош од ЕУ за справување со миграциската криза во Грција достигна 1,69 милијарди евра, покажуваат последните податоци на Европската комисија. Од оваа сума, грчките власти добиле 794 милиони евра, Високиот комесаријат на ОН за бегалци ...

Од ЕУ за миграциската криза во Грција распределени 1,69 милијарди евра

CivilMedia - 12.10.2018

Вкупната помош од ЕУ за справување со миграциската криза во Грција достигна 1,69 милијарди евра, покажуваат последните податоци на Европската комисија. Од оваа сума, грчките власти добиле 794 милиони евра, Високиот комесаријат на ОН за бегалци ...

Од ЕУ за миграциската криза во Грција распределени 1,69 милијарди евра

Либертас - 12.10.2018

Вкупната помош од ЕУ за справување со миграциската криза во Грција достигна 1,69 милијарди евра, покажуваат последните податоци на Европската комисија. Од оваа сума, грчките власти добиле 794 милиони евра, Високиот комесаријат на ОН за бегалци ...