TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Прилепскиот театар на фестивал во Бугарија

А1 On - 16.05.2018

Прилепскиот театарот „Војдан Чернодрински“ со претствата „Обѕрни се во гневот“ во режија на Кристина Димитрова, в петок, на 18 мај, ќе гостува на Фестивалот на малите театарски форми во Враца, еден од најстарите театарски фестивали во Бугарија, со ...

Со “Обѕрни се во гнев” Војдан Чернодрински гостува во Бугарија

Вечер - 16.05.2018

Театарот “Војдан Чернодрински” од Прилеп со претставата “Обѕрни се во гнев”, на Џон Озборн, а во режија на Кристина Димитрова, на 18 мај ќе гостува на Фестивалот на малите театарски форми во Враца, Бугарија.

Театарот „Војдан Чернодрински“ гостува на фестивал во Бугарија

Маркукуле - 16.05.2018

Театарот „Војдан Чернодрински“ со претствата „Обѕрни се во гнев“во режија на Kристина Димитрова, на 18 мај 2018 гостува на Фестивалот на малите театарски форми во Враца, Бугарија. Ова е еден од најстарите театарски фестивали во Бугарија, со ...

Театарот „Војдан Чернодрински“ со претставата „Обѕрни се во гнев“ на фестивал во Бугарија

Екран - 17.05.2018

Театарот „Војдан Чернодрински“ со претставата „Обѕрни се во гнев“во режија на Kристина Димитрова, на 18 мај 2018 гостува на Фестивалот на малите театарски форми во Враца, Бугарија. Ова е еден од најстарите театарски фестивали во Бугарија, со ...

Прилепски театар со „Обѕрни се во гнев“ гостува во Бугарија

Н.Македонија - 17.05.2018

Театарот „Војдан Чернодрински“ со претставата „Обѕрни се во гнев“ во режија на Kристина Димитрова утре гостува на Фестивалот на малите театарски форми во Враца, Бугарија. Ова е еден од најстарите театарски фестивали во Бугарија, со долгогодишна ...

Театарот „Војдан Чернодрински“ гостува на фестивал во Бугарија

Макфакс - 18.05.2018

Театарот „Војдан Чернодрински“ со претставата „Обѕрни се во гневот“ во режија на Kристина Димитрова на 18 мај гостува на Фестивалот на малите театарски форми во Враца, Бугарија. Ова е еден од најстарите театарски фестивали во Бугарија со ...