TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Техномаркет го отвори својот нов продажен салон во Аеродром со големи попусти

Сител - 03.03.2021

Со големи попусти Техномаркет го отвори својот нов продажен салон во Аеродром. Познатиот и успешен бренд на македонскиот пазар со атрактивни цени на најновите модели на бела техника, мали апарати за домаќинство, телефони и ИТ опрема уште на првиот ...

„Техномаркет“ со големи попусти денеска го отвори новиот салон во „Капитол мол“

+инфо - 03.03.2021

Од денес па сѐ до петок посетителите ќе имаат можност по специјални промотивни цени да купуваат апарати во овој салон за дома или за на работа. Со специјални попусти на производи од најпознатите светски брендови за техника денеска се отвори новиот ...

Техномаркет денес со големи попусти го отвори својот нов продажен салон во Скопје - Капитол Мол

Црнобело - 03.03.2021

Со специјални попусти на производи од најпознатите светски брендови за техника денес се отвори новиот дваесет и прв салон на Техномаркет во Капитол мол на третиот кат. Во согласност со ситуацијата, запазувајќи ги ковид протоколите свечено беше ...

Техномаркет денес со големи попусти го отвори својот нов продажен салон во Скопје - Капитол Мол

Фактор - 03.03.2021

Со специјални попусти на производи од најпознатите светски брендови за техника денес се отвори новиот дваесет и прв салон на Техномаркет во Капитол мол на третиот кат. Во согласност со ситуацијата, запазувајќи ги ковид протоколите свечено беше ...

Техномаркет денес со големи попусти го отвори својот нов продажен салон во Скопје – Капитол Мол

Stylist - 03.03.2021

Со специјални попусти на производи од најпознатите светски брендови за техника денес се отвори новиот дваесет и прв салон на Техномаркет во Капитол мол на третиот кат. Во согласност со ситуацијата, запазувајќи ги ковид протоколите свечено беше ...

Техномаркет денеска со големи попусти го отвори својот нов продажен салон во Скопје - Капитол Мол

Точка - 03.03.2021

Со специјални попусти на производи од најпознатите светски брендови за техника денес се отвори новиот дваесет и прв салон на Техномаркет во Капитол мол на третиот кат. Во согласност со ситуацијата, запазувајќи ги ковид протоколите свечено беше ...

Техномаркет денес со големи попусти го отвори својот нов продажен салон во Скопје – Капитол Мол

Нетпрес - 03.03.2021

Со специјални попусти на производи од најпознатите светски брендови за техника денес се отвори новиот дваесет и прв салон на Техномаркет во Капитол мол на третиот кат. Во согласност со ситуацијата, запазувајќи ги ковид протоколите свечено беше ...