TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Отпуштените работници да не плаќаат вода и струја, бара Конфедерацијата на слободни синдикати

360 степени - 08.04.2020

Државата во име на солидарноста да се откаже од режиските трошоци за струја и вода за граѓаните кои останаа без работа поради состојбата со коронавирусот. Ова е едно од барањата на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, кое ќе го ...

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

А1 On - 08.04.2020

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

Press24 - 08.04.2020

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Во знак на солидарност за работниците кои добија откази, државата да се откаже од режиски трошоци

Слободен Печат - 08.04.2020

онфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

Канал5 - 08.04.2020

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

24Инфо - 08.04.2020

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

Опсервер - 08.04.2020

Скопје, 8 април 2020 () – Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

Нетпрес - 08.04.2020

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

Отпуштените работници да не плаќаат вода и струја, бара Конфедерацијата на слободни синдикати

Скопје24 - 08.04.2020

Државата во име на солидарноста да се откаже од режиските трошоци за струја и вода за граѓаните кои останаа без работа поради новонастанатата состојба. Ова е едно од барањата на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, кое ќе го достави ...

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

Либертас - 08.04.2020

– Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Отпуштените работници да не плаќаат вода и струја

Фокус - 08.04.2020

Државата во име на солидарноста да се откаже од режиските трошоци за струја и вода за граѓаните кои останаа без работа поради состојбата со коронавирусот. Ова е едно од барањата на Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија (КСС), кое ќе го ...

КСС: Државата да се откаже од режиски трошоци во знак на солидарност за работниците кои добија откази

PressingTV - 08.04.2020

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.

КСС: Поради голем број на откази на работници, апелираме дека ќе се создадат гужви пред АВРМ

MakPress - 08.04.2020

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија – КСС донесе заклучок да упати неколку барања до Владата. Овие барања, како што наведуваат, произлегуваат од проблемите што се создадени со отказите на многу работници.