TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Огромен кит од 16 метри се насукал на брегот на Британија, никој не знае зошто (ВИДЕО)

Канал5 - 15.11.2023

Тажна сцена е снимена на плажа во Велика Британија. Кит долг 16 метри е пронајден мртов на брегот. Толпа луѓе се собраа околу масивното тело, кое лежеше неподвижно на белиот песок. Нив ги поврза тагата поради трагичниот крај на едно прекрасно ...

Мистерија во Британија: Кит долг 16 метри исфрлен на брегот, сите го поставуваат истото прашање

Во Центар - 15.11.2023

Тажна сцена е снимена на плажа во Велика Британија . Кит долг 16 метри е пронајден мртов на брегот. Толпа луѓе се собра околу големото тело, кое лежеше неподвижно на белиот песок. Нив ги обедини тагата поради трагичниот крај на едно прекрасно ...

Мистерија во Британија: Кит долг 16 метри исфрлен на брегот, сите го поставуваат истото прашање

Пулс24 - 17.11.2023

Тажна сцена е снимена на плажа во Велика Британија . Кит долг 16 метри е пронајден мртов на брегот. Толпа луѓе се собра околу големото тело, кое лежеше неподвижно на белиот песок. Нив ги обедини тагата поради трагичниот крај на едно прекрасно ...