TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Експертите предупредуваат: Не ја сушете облеката на радијатор, тоа може да ви го загрози здравјето

Скопје24 - 25.11.2022

Многумина од нас го користат греењето на становите во зима, па облеката ја сушиме во станот или на самиот радијатор. Но, истражувањaтa покажаa дека тоа и не е најдобра идеја затоа што така можеме да го загрозиме нашето здравје.

Експертите предупредуваат: Не ја сушете облеката на радијатор, тоа може да ви го загрози здравјето

Вистина.мк - 25.11.2022

Многумина од нас го користат греењето на становите во зима, па облеката ја сушиме во станот или на самиот радијатор. Но, истражувањaтa покажаa дека тоа и не е најдобра идеја затоа што така можеме да го загрозиме нашето здравје.