TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години!

Пулс24 - 11.09.2014

Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот, поради големиот број на сончевите експлозии што ќе се случат, кои го носат кодираното име „killshot“. Ова го тврди Едвард Сноуден, поранешниот соработник на ...

Ќе преживеат само избраните- Сноуден ја обелодени најголемата тајна на НАСА

Press24 - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Сонуден ја откри најголемата тајна на НАСА

Нетпрес - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Наскоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Сноуден ја откри најголемата тајна на НАСА

Точка - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Наскоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име "killshot".

Наскоро милиони луѓе ќе го загубат животот

Lider - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Сноуден ја откри најголемата тајна на НАСА, наскоро милиони луѓе ќе го загубат животот

Курир - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Сонуден ја откри најголемата тајна на НАСА

Република - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Наскоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Вистина или лага! Сноуден ја обелодени тајната на НАСА дека ќе преживеат само избраните

Локално - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Наскоро ќе умрат милиони, ќе преживеат само избраните – Сноуден ја откри најголемата тајна на НАСА

МК News - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Сноуден: На светот нема место за сите, ќе преживеат само избраните!

Сител - 11.09.2014

Големата тајна која ЦИА ја крие 14 години e o белоденета . Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „килшот“ Ова го тврди Едвард ...

Сноуден ја откри најголемата тајна на НАСА, милиони луѓе ќе го загубат животот

Денешен - 11.09.2014

Обелоденета е големата тајна која ЦИА ја крие 14 години. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „killshot“.

Сноуден: На светот нема место за сите, ќе преживеат само избраните!

А1 On - 11.09.2014

Големата тајна која ЦИА ја крие 14 години e oбелоденета. Накоро милиони луѓе ќе го загубат животот. Станува збор за сончевите експлозии кои го носат кодираното име „килшот“ Ова го тврди Едвард ...