TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кражбата траела 12 секунди: Браќа обвинети за кражба на криптовалути во вредност од 25 милиони долари

А1 On - 19.05.2024

Браќата Антон и Џејмс Пераир-Буено, студенти на престижниот Технолошки институт во Масачусетс (МИТ), се обвинети во САД за кражба на криптовалути во вредност од 25 милиони долари за само 12 секунди, како и за перење на приходите од овој грабеж.

Им требало само 12 секунди: Студенти украле криптовалути во вредност од 25 милиони долари

Локално - 19.05.2024

Браќата Антон и Џејмс Пераир-Буено, студенти на престижниот Технолошки институт во Масачусетс, се обвинети во САД за кражба на криптовалути во вредност од 25 милиони долари за само 12 секунди, како и за перење на приходите од овој грабеж.

Спектакуларна кражба на криптовалути во САД: Студенти од престижен универзитет украле 25 милиони долари за 12 секунди

Фактор - 18.05.2024

Браќата Антон и Џејмс Пераир-Буено, студенти на престижниот Технолошки институт во Масачусетс, се обвинети во САД за кражба на криптовалути во вредност од 25 милиони долари за само 12 секунди, како и за перење на приходите од овој грабеж.

Двајца браќа обвинети за кражба на 25 милиони долари во криптовалути, грабежот го направиле за неколку секунди

24Инфо - 17.05.2024

милиони долари за само 12 секунди, како и за перење на приходите од овој грабеж. Американското Министерство за правда соопшти дека осомничените, студенти по математика и компјутерски науки, користеле високо специјализирани вештини за да влијаат на ...

Им биле потребни само 12 секунди: Украле криптовалути во вредност од 25 милиони долари

Во Центар - 17.05.2024

Браќата Антон и Џејмс Пераир-Буено, студенти на МИТ, се обвинети во САД за кражба на криптовалути во вредност од 25 милиони долари за само 12 секунди, како и за перење на приходите од грабежот.