TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ПЕТ центарот ќе биде готов до февруари

Канал5 - 21.06.2014

До средината на Февруари следната година ќе биде готов ПЕТ центарот, кој се гради веднаш до болницата 8-ми Септември. Во него ќе биде вградена најсовремена опрема за радиофармација и дијагностика.

Објектот на ПЕТ-центарот готов во февруари

Утрински - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија - ПЕТ-центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ - Скопје, кој добро напредува.

ФОТО: ПЕТ-Центарот ќе биде готов до февруари идната година

Курир - 21.06.2014

Изградбата на Центарот за позитронска емисиона томографија - ПЕТ-Центар, кој започна да се гради кон крајот на минатата година во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ - Скопје, напредува ...

Груевски: Изградбата на ПЕТ Центарот интензивна, објектот готов во февруари

А1 On - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија – ПЕТ-Центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ – Скопје, кој добро напредува.

Ќе се работи 24 часа ПЕТ Центарот да биде готов до февруари

Н.Македонија - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија - ПЕТ-Центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ - Скопје, кој добро напредува.

Груевски: Изградбата на ПЕТ – Центарот напредува, објектот готов во февруари

Нетпрес - 21.06.2014

Изградбата на ПЕТ-Центарот добро напредува и очекуваме дека објектот навреме ќе биде завршен, а тоа е некаде кон средината на февруари наредната година, истакна премиерот Никола Груевски кој заедно ...

Груевски: Изградбата на ПЕТ Центарот интензивна, објектот готов во февруари

Република - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија – ПЕТ-Центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ – Скопје, кој добро напредува.

ФОТО: Груевски: Изградбата на ПЕТ Центарот интензивна, објектот готов во февруари

Press24 - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија - ПЕТ-Центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ - Скопје, кој добро напредува.

ПЕТ Центарот ќе биде готов во февруари

Телеграф - 21.06.2014

Во овој објект практично ќе се врши дијагностицирање и пронаоѓање на секоја малигна клетка во телото, вклучувајќи ги и рецидивите, односно метастазите Центарот за позитронска емисиона томографија – ...

Груевски: Изградбата на ПЕТ Центарот интензивна, објектот готов во февруари

Lider - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија – ПЕТ-Центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ – Скопје, кој добро напредува.

Груевски: Изградбата на ПЕТ Центарот интензивна, објектот готов во февруари

Денешен - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија – ПЕТ-Центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ – Скопје, кој добро напредува.

Груевски: Изградбата на ПЕТ Центарот интензивна, објектот готов во февруари

Сител - 21.06.2014

Изминатиот период интензивно се работеше на градбата на Центарот за позитронска емисиона томографија - ПЕТ-Центар, во кругот на Градската општа болница „8 Септември“ - Скопје, кој добро напредува.