TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милијардерите станаа посиромашни првпат во последните десет години

МКД - 08.11.2019

Најбогатите луѓе во светот минатата година станале нешто помалку богати, велат економските извештаи. Разните геополитички превирања и нестабилниот пазар на капиталот за првпат во последните десет години предизвикаа намалување на богатството на ...

Милијардерите станаа посиромашни за првпат во последните 10 години

Макфакс - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот беа минатата година биле малку помалку богати, покажуваат новите економските извештаи. Поточно, различните геополитички превирања и нестабилниот пазар на капиталот предизвикале намалување на богатството на милијардерите за ...

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилните пазари

Локално - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Македонија има 25.700 долари, а Швајцарија 564.653 долари богатство по лице

Нетпрес - 07.11.2019

„Credit Suisse“ во десеттото издание на нивниот „Глобален извештај за богатството“ за 2019 година ги рангираше европските држави, односно направи список на земји со „износот на богатство“ по возрасно лице.

Мапа на богатството: Швајцарците најбогати во Европа

Денар - 07.11.2019

Credit Suisse во десеттото издание на својот Глобален извештај за богатство во 2019 година, ги рангираше европските земји, односно направи список на земји со „количина на богатство“ по возрасно лице.

ШВАЈЦАРЦИТЕ СО НАЈДЛАБОК ЏЕБ: Пресметано е колку пари имаат Македонците

Фактор - 07.11.2019

Швајцарците се најбогати, а Македонците се меѓу едни од најсиромашните народи. Секој Македонец има 25.700 долари, Словенецот поседува по 122.000 долари, а Швајцарците се најбогати во Европа.

Мапа на богатството: Швајцарците најбогати во Европа

ММС - 07.11.2019

Credit Suisse во десеттото издание на својот Глобален извештај за богатство во 2019 година, ги рангираше европските земји, односно направи список на земји со „количина на богатство“ по возрасно лице.

Милијардерите станаа посиромашни за првпат во последните 10 години

Centar - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот минатата година биле малку помалку богати, покажуваат новите економските извештаи. Поточно, различните геополитички превирања и нестабилниот пазар на капиталот предизвикале намалување на богатството на милијардерите за ...

Светските милијардери „осиромашуваат“

Слободен Печат - 08.11.2019

Особено голем пад е забележан во Кина, втор по големина дом на милијардери зад САД, како и во поширокиот Азиско-пацифички регион. Најбогатите луѓе на светот „осиромашија” лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во ...

Бројот на милијардери е намален во сите делови од светот, освен во САД

iPortal - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Богатството на светските милијардери намалено за првпат во изминатите 10 години

24Инфо - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија” лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Првпат за 10 години: Намалено богатството на светските милијардери

Курир - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Осиромашени богаташи: Намалено богатството на светските милијардери за првпат во изминатите 10 години

Денешен - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Богатството на светските милијардери намалено за првпат во изминатите 10 години

Нетпрес - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Богатството на светските милијардери намалено за првпат во изминатите 10 години

А1 On - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани за првпат во изминатите 10 години

+инфо - 08.11.2019

Богатството на милијардерите минатата година е намалено на глобално ниво за 388 милијарди долари на 8,53 билиони долари, се вели во извештајот објавен денеска. Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и ...

Богатството на светските милијардери намалено за првпат во изминатите 10 години

Опсервер - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Богатството на светските милијардери намалено за првпат во изминатите 10 години

Вечер - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.

Богатството на светските милијардери намалено за првпат во изминатите 10 години

MakPress - 08.11.2019

Најбогатите луѓе на светот „осиромашија“ лани поради геополитичките превирања и нестабилни пазари за првпат во изминатите 10 години, според истражувањето на швајцарската банка УБС и консултантската фирма ПВЦ.