TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФОТО и ВИДЕО| Мадона повторно шокира со своите бакнежи

Нетпрес - 27.06.2022

Поп-иконата Мадона и во седмата деценија од животот повторно успеа да го провлече вниманието на светската јавност со своето провокативно однесување, а овојпат како повод го искористи ЛГБТ Месецот на гордоста.

Мадона го одбележа месецот на гордоста разменувајќи бакнежи со Токиша

Слободен Печат - 26.06.2022

Поп иконата Мадона повторно го привлече вниманието на јавноста со своето однесување, а овој пат како повод го искористи Месецот на гордоста. Месецот на гордоста се одржува во спомен на нередите во Стоунвол што се случија кон крајот на јуни 1969 ...

Мадона за Месецот на гордоста со страстен бакнеж со жена на сцената

Фокус - 26.06.2022

Поп иконата Мадона повторно го привлече вниманието на светската јавност со своето однесување, а овој пат како повод го искористи Месецот на гордоста на ЛГБТ. Месецот на гордоста се одржува во Соединетите држави во спомен на востанијата на Стоунвол ...

(ВИДЕО) Со дива и перверзна кореографија, Мадона отвори ЛГБТ настан

Скопје1 - 26.06.2022

Поп иконата Мадона повторно го привлече вниманието на светската јавност со своето однесување, а овој пат како повод го искористи Месецот на гордоста на ЛГБТ. „Месецот на гордоста“ се одржува во САД во спомен на немирите во Стоунвол, кои се случија ...