TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По тешката операција на срце, Џеј Рамадановски мора да побара помош поради страшен проблем

Убавина и Здравје - 25.05.2018

На Џеј Рамадановски , по тешката операција на срце која ја имаше во октомври минатата година, лекарите строго му забранија да консумира алкохол, меѓутоа, фолк-пејачот не ги послуша. Иако се откажа од „виски“, Џеј секој ден пие четири шишиња вино од ...

Џеј оди на лекување од алкохол

Репортер - 25.05.2018

Фолк пејачот Џеј Рамадановски решил да оди на терапија за да ја излечи зависноста од алкохол. По тешката операција на срцето лани, тој одбиваше да се лечи и за српските медиуми неколкупати изјави дека нема намера да се откаже од алкохолот.