TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Мицкоски: За жал денеска сме никогаш подалечни со нашите соседи

Канал5 - 04.02.2023

Добар ден на сите, чуден ден денеска. Две чувства се развиваат кај мене, рече Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ. Првото чувство е нормално чувството на почит кон Македонецот, кон великанот Гоце Делчев за тоа што го сторил за Македонија, ...

Мицкоски: Владата на ДУИ поддржана од СДСМ пред 68 месеци ветуваше живот, ветуваше дека Македонија ќе ја однесат во ...

Опсервер - 04.02.2023

Добар ден на сите, чуден ден денеска. Две чувства се развиваат кај мене. Првото чувство е нормално чувството на почит кон Македонецот, кон великанот Гоце Делчев за тоа што го сторил за Македонија, за тоа што го направил за македонскиот народ во ...

Мицкоски: Владата на ДУИ поддржана од СДСМ пред 68 месеци ветуваше живот, ветуваше дека Македонија ќе ја однесат во ...

Lider - 04.02.2023

Интегрално ви ја пренесуваме изјавата на Мицкоски: Добар ден на сите, чуден ден денеска. Две чувства се развиваат кај мене. Првото чувство е нормално чувството на почит кон Македонецот, кон великанот Гоце Делчев за тоа што го сторил за Македонија, ...

Мицкоски: Владата на ДУИ поддржана од СДСМ пред 68 месеци ветуваше живот, за жал денеска сме никогаш подалечни со ...

MakPress - 04.02.2023

Добар ден на сите, чуден ден денеска. Две чувства се развиваат кај мене. Првото чувство е нормално чувството на почит кон Македонецот, кон великанот Гоце Делчев за тоа што го сторил за Македонија, за тоа што го направил за македонскиот народ во ...

Мицкоски: Владата на ДУИ поддржана од СДСМ ветуваше живот и дека ќе не однесат во Европа, за жал денеска сме никогаш ...

24Инфо - 04.02.2023

Интегрален текст од изјава на Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ „Добар ден на сите, чуден ден денеска. Две чувства се развиваат кај мене. Првото чувство е нормално чувството на почит кон Македонецот, кон великанот Гоце Делчев за тоа што ...

Мицкоски: Владата на ДУИ поддржана од СДСМ пред 68 месеци ветуваше живот, ветуваше дека Македонија ќе ја однесат во ...

Zoom - 04.02.2023

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски ја искритикува власта дека како никогаш порано не сме биле подалечни во односите со нашите соседи. За тоа ги обвини СДСМ и ДУИ, кои како што велат ветуваа живот и Европа, а сега сме држава полна со корупција.