TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Брижит Макрон зрачи од убавина во тоалета на „Луј Витон“

ЗаЗабава - 13.01.2018

Според списанието „Вог“ Брижит Макрон е прогласена за најдобро облечена жена, токму истата онаа што првин се најде на удар на јавноста,а сега е една од омилените, посебно во модните ...

Брижит Макрон во издание во какво не сме ја виделе!

Fashionel - 12.01.2018

Брижит Макрон од „Вог“ е прогласена за најдобро облечена жена. Жената што првин се најде на удар на јавноста, сега е една од омилените, посебно во модните кругови. Својот несекојдневен стил за прва дама и доминацијата на “милитари“ капутите и ...

Брижит Макрон во издание во какво не сме ја виделе!

Точка - 12.01.2018

Брижит Макрон од „Вог“ е прогласена за најдобро облечена жена. Жената што првин се најде на удар на јавноста, сега е една од омилените, посебно во модните кругови. Својот несекојдневен стил за прва дама и доминацијата на “милитари“ капутите и ...

Брижит Макрон во издание во какво не сме ја виделе!

Бриф - 14.01.2018

Брижит Макрон од „Вог“ е прогласена за најдобро облечена жена. Жената што првин се најде на удар на јавноста, сега е една од омилените, посебно во модните кругови. Својот несекојдневен стил за прва дама и доминацијата на “милитари“ капутите и ...