TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Милевски станува министер, во парламентот влегува Цветкоска од СДСМ

Фокус - 18.06.2019

Лидерот на ЛДП Горан Милевски ќе влезе во извршната власт, додека неговото пратеничко место во парламентот ќе го зазеде Александра Цветкоска од СДСМ, по што либералдемократите ќе останат со двајца пратеници во парламентот, од кои едниот веќе извесно ...

Лидерот на ЛДП, Милевски, станува министер

Expres - 18.06.2019

Пратеникот и актуелен претседателот на Лебарал-дермократската партија, Горан Милевски влегува во извршната власт како иден министер за локална самоуправа. Неговото пратеничко место во парламентот ќе го зазеде Александра Цветкоска од СДСМ, по што ...

Милевски станува министер во владата на Заев?!

Курир - 18.06.2019

Лидерот на ЛДП Горан Милевски ќе влезе во извршната власт, додека неговото пратеничко место во парламентот ќе го зазеде Александра Цветкоска од СДСМ, по што либералдемократите ќе останат со двајца пратеници во парламентот, од кои едниот веќе извесно ...

Милевски станува министер во владата на Заев?

Нетпрес - 18.06.2019

Лидерот на ЛДП Горан Милевски ќе влезе во извршната власт, додека неговото пратеничко место во парламентот ќе го зазеде Александра Цветкоска од СДСМ, по што либералдемократите ќе останат со двајца пратеници во парламентот, од кои едниот веќе извесно ...