TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АНАЛИЗА Ќе се живее ли подобро во 2023 година?

24Инфо - 27.11.2022

Премиерот на државата Димитар Ковачевски речиси секојденвно им најавува на граѓаните, дека од следната година ќе се живее подобро отколу во оваа кризна година. Истото преку соопштенија и прес-конференции, го повторуваат и од неговата партија СДСМ.

Каевски: 2023 е година на повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст

24 Вести - 27.11.2022

Од СДСМ велат дека во првите 10 месеци од годинава, санирани се последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра. Еден од инструментите за остварување на таа цел е буџетот за 2023 кој ги комбинира антикризните ...

2023 е година на повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст, најави СДСМ

Centar - 27.11.2022

Прес-конференција, Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ: Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра.

Ковачевски од Тетово: Во Буџетот за 2023 година обезбедивме пари за нов раст на пензиите и платите

Макфакс - 25.11.2022

Во буџетот за наредната 2023 година обезбедивме пари, ќе има нов раст на пензиите и платите, рече на трибината на СДСМ вечерва во Тетово претседателот Димитар Ковачевски. „Во Буџетот за 2023 година обезбедивме пари за нов раст на пензиите и платите.

СДСМ: Следната година ќе биде година на повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст

360 степени - 27.11.2022

Дека 2023 година ќе биде многу подобра од оваа, потврдуваат и проекциите на ЕБОР кои предвидуваат раст на македонската економија од 2,3 отсто, додаваат оттаму Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со ...

(Видео) Каевски: Со Буџетот за 2023 предвидени се дополнителни средства за исплата на плати и пензии

Макфакс - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра, кажа на денешната прес-конференција Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ.

2023 е година на повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст

Бриф - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра. Резултатите се веќе видливи, во тешки услови успеавме да обезбедиме доволно храна, струја, енергенси, да ги подджиме ...

2023 е година на повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст, вели Каевски

Скопје1 - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра, вели Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ „Резултатите се веќе видливи, во тешки услови успеавме да обезбедиме ...

(Видео) Каевски: Со Буџетот за 2023 предвидени се дополнителни средства за исплата на плати и пензии

24Инфо - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра, кажа на денешната прес-конференција Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ.

Каевски: 2023 е година на повисоки плати, пензии и забрзан економски раст

Локално - 27.11.2022

Портпаролот и пратеник на СДСМ, Дарко Каевски денеска на прес-конференција истакна дека во првите 10 месеци од годинава, санирани се последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра.

(ВИДЕО) Каевски: 2023 е година на повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст

А1 On - 27.11.2022

„Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра. Резултатите се веќе видливи, во тешки услови успеавме да обезбедиме доволно храна, струја, енергенси, да ги подджиме ...

Каевски: Следната година повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст

Сител - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра. Резултатите се веќе видливи, во тешки услови успеавме да обезбедиме доволно храна, струја, енергенси, да ги подджиме ...

Каевски: Следната година повисоки плати и пензии

Zoom - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра, вели пратеникот и портпарол на СДСМ, Дарко Каевски. Тој тврди дека резултатите се веќе видливи: Во тешки услови ...

Каевски: Следната година повисоки плати и пензии и забрзан економски раст

ТВ21 - 27.11.2022

Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ денеска на прес конференција посочи дека во првите 10 месеци од годинава, ги санираат последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра.

(Видео) Каевски: Со Буџетот за 2023 предвидени се дополнителни средства за исплата на плати и пензии

MTM - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра, кажа на денешната прес-конференција Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ.

Каевски: Следната година повисоки плати и пензии и забрзан економски раст

4NEWS - 27.11.2022

Дарко Каевски, пратеник и портпарол на СДСМ денеска на прес конференција посочи дека во првите 10 месеци од годинава, ги санираат последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра.

(ВИДЕО) Каевски: Следната година повисоки плати и пензии

Press24 - 27.11.2022

„Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра. Резултатите се веќе видливи, во тешки услови успеавме да обезбедиме доволно храна, струја, енергенси, да ги подджиме ...

Каевски за следната година вети повисоки плати, пензии и забрзан еконоски раст

Слободен Печат - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра, вели портпаролот на СДСМ, Дарко Каевски. Според Каевсли, има уште многу работа, но „врз основа на економските ...

Каевски: Следната година повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст

Канал5 - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра. Резултатите се веќе видливи, во тешки услови успеавме да обезбедиме доволно храна, струја, енергенси, да ги подджиме ...

Каевски: Следната година повисоки плати и пензии и забрзан еконоски раст

Во Центар - 27.11.2022

Во првите 10 месеци од годинава, ги саниравме последиците од светската економска криза со два пакети мерки вредни 760 милиони евра. Резултатите се веќе видливи, во тешки услови успеавме да обезбедиме доволно храна, струја, енергенси, да ги подджиме ...