TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Фејсбук“ активира свој сервис за плаќање во САД - еве што сѐ нуди и што ќе бара од корисникот

Факултети - 14.11.2019

„Фејсбук“ само што го најави „Facebook Pay“ („Фејсбук плаќање“), нов вид сервис за плаќање што ќе работи на „Месинџер“, „Инстаграм“, „Вацап“ и фејсбук-апликациите. Сервисот прво ќе биде достапен во Америка и од самиот почеток ќе работи на ...

Цукерберг го претстави својот нов адут на пазарот за онлајн плаќање: Facebook Pay

Иновативност - 14.11.2019

Во време кога довербата во Facebook е најмала и кога многу финансиски и технолошки компании им го свртеа грбот на нивниот проект за виртуелната валута Libra, компанијата на Марк Цукерберг го претстави својот најнов производ – Facebook Pay.

Facebook Pay е новиот обид на Цукерберг за пробив на финансискиот пазар

Телефони.мк - 14.11.2019

Facebook Pay.е новиот систем за плаќање за корисниците на Facebook, што ќе овозможи испраќање пари на пријателите и други, ќе може да купуваат карти за настани и да купуваат видео игри на Facebook Marketplace.

Facebook Pay ви овозможува бесплатно испраќање пари во Instagram, WhatsApp и Messenger

Локално - 13.11.2019

Facebook официјално ја претстави својата нова услуга за мобилно плаќање, за која се очекува да ги охрабри корисниците да испраќаат пари до своите пријатели. Платформата се нарекува Facebook Pay и е специјално дизајнирана за апликациите Facebook, ...

Facebook го претстави Facebook Pay за плаќање преку Messenger, Instagram и WhatsApp

Smartportal - 13.11.2019

Системот на почеток им е достапен на корисниците на Facebook и Messenger во САД Facebook оваа недела, може да се каже и до некаде за изненадување, претстави нов систем за плаќање преку нивната мрежа и апликации.

Facebook Pay – нова услуга за мобилни плаќања

iPortal - 13.11.2019

Facebook официјално ја претстави својата нова услуга за мобилно плаќање, за која се очекува да ги охрабри корисниците да испраќаат пари до своите пријатели. Платформата се нарекува Facebook Pay и е специјално дизајнирана за апликациите Facebook, ...

Facebook Pay е нов систем за плаќање во Instagram, WhatsApp и Messenger

USB - 14.11.2019

Facebook официјално ја претстави својата нова услуга за мобилни плаќања, за која се очекува да ги охрабри корисниците да испраќаат пари до своите пријатели. Платформата се нарекува Facebook Pay и е специјално дизајнирана за апликациите Facebook, ...