TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Димовски удри по власта: Да потпишеш договор и за возврат да добиеш само тапшање е промашена стратегија

Магазин - 18.06.2019

По денешната средба на Советот на министрите од Луксембург, каде Македонија не успеа да добие датум за преговори за ЕУ, се огласи и пратеникот Илија Димовски од опозициската партија ВМРО. Димовски на својот Твитер профил се обрати до власта и објави ...

Димовски: Да потпишеш Договор и за возврат да добиеш само тапшање и неколку убави зборови од ЕУ, е доволна причина да ...

Курир - 18.06.2019

Пратеникот Илија Димовски на својот Твитер профил објави статус поврзан со одбивањето на Македонија за отпочнување на преговори со ЕУ. -Да потпишеш договор како оној од Нивици и за возврат да добиеш само тапшање и неколку убави зборови од ЕУ (што и ...

Димовски: Да потпишеш договор, а да добиеш само тапкање по рамо е доволно да се признае дека е промашена стратегија

Press24 - 18.06.2019

Пратеникот Илија Димовски на својот Твитер профил објави статус поврзан со одбивањето на Македонија за отпочнување на преговори со ЕУ. -Да потпишеш договор како оној од Нивици и за возврат да добиеш само тапшање и неколку убави зборови од ЕУ (што и ...

Димовски: Да потпишеш договор и за возврат да добиеш само тапкање и неколку убави зборови од ЕУ, е доволна причина да ...

Нетпрес - 18.06.2019

Пратеникот Илија Димовски на својот Твитер профил објави статус поврзан со одбивањето на Македонија за отпочнување на преговори со ЕУ. -Да потпишеш договор како оној од Нивици и за возврат да добиеш само тапшање и неколку убави зборови од ЕУ (што и ...

Димовски: Да потпишеш договор како од Нивици и да добиеш само тапшање и убави зборови од ЕУ е промашена стратегија

+инфо - 18.06.2019

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, на својот Твитер профил објави статус во врска со одбивањето на Македонија за отпочнување на преговори со ЕУ. – Да потпишеш договор како оној од Нивици и за возврат да добиеш само тапшање и неколку убави ...

Илија Димовски смета дека ЕУ ѝ удри шлаканица на Владата

Фактор - 18.06.2019

Да потпишеш договор како оној од Нивици и за возврат да добиеш само тапкање и неколку убави зборови од ЕУ (што и беше причина за договорот и референдумот) е доволна причина да признаеш промашена стратегија, напиша на Твитер, п ратеникот на ...

Димовски: Да потпишеш договор како оној со Грција и да добиеш само неколку убави зборови од ЕУ е промашена стратегија

Фокус - 18.06.2019

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, на својот Твитер профил вечерва го коментираше одбивањето на Македонија за отпочнување на преговори со ЕУ. -Да потпишеш договор како оној од Нивици и за возврат да добиеш само тапшање и неколку убави зборови ...

Димовски: Да потпишеш договор како од Нивици и да добиеш само тапшање и убави зборови од ЕУ е промашена стратегија

Либертас - 19.06.2019

Пратеникот на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, на својот Твитер профил објави статус во врска со одбивањето на Македонија за отпочнување на преговори со ЕУ. – Да потпишеш договор како оној од Нивици и за возврат да добиеш само тапшање и неколку убави ...