TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АРАПСКАТА ПРИНЦЕЗА стана МОДНА ИКОНА НА ЗАПАД: Ги симна хиџабот, фасцинира со стилот, а нејзината љубовна приказна со ...

Убавина и Здравје - 31.01.2023

Арапската принцеза Дина Али Ал-Џухани е позната по својот извонреден стил, благодарение на кој стана вистинска модна икона на Запад. Каква приказна крие жената која им се спротивстави на шеријатските закони? Принцезата Дина Али Ал-Џухани обично не ...

Саудијката Дина Абдулазиз – успешна модна приказна

Опсервер - 31.01.2023

Саудиската принцеза Дина Аљухани Абдулазиз, не сакаjќи да ги следи строгите арапски правила на живот, успеала да си го изгради животот што го сака – да биде во светот на модата. Таа притоа одбила да носи хиџаб, а тоа „го правда“ со нејзиното „право ...

САУДИСКА МОДНА ИКОНА: Принцезата Дина Абдулазиз одби да носи хиџаб и гради приказна поинаква од строгите арапски ...

Денешен - 31.01.2023

Саудиската принцеза Дина Аљухани Абдулазиз, не сакаjќи да ги следи строгите арапски правила на живот, успеала да си го изгради животот што го сака – да биде во светот на модата. Таа притоа одбила да носи хиџаб, а тоа „го правда“ со нејзиното „право ...

Саудиската принцеза која не сакајќи да ги следи строгите арапски правила на живот си го изгради животот што го сака – ...

Курир - 31.01.2023

Саудиската принцеза Дина Аљухани Абдулазиз, не сакаjќи да ги следи строгите арапски правила на живот, успеала да си го изгради животот што го сака – да биде во светот на модата. Таа притоа одбила да носи хиџаб, а тоа „го правда“ со нејзиното „право ...

Саудијката Дина Абдулазиз – успешна модна приказна

Независен - 31.01.2023

САД – Саудиската принцеза Дина Аљухани Абдулазиз, не сакаjќи да ги следи строгите арапски правила на живот, успеала да си го изгради животот што го сака – да биде во светот на модата. Таа притоа одбила да носи хиџаб, а тоа „го правда“ со нејзиното ...

Саудијката Дина Абдулазиз – успешна модна приказна

MakPress - 31.01.2023

Саудиската принцеза Дина Аљухани Абдулазиз, не сакаjќи да ги следи строгите арапски правила на живот, успеала да си го изгради животот што го сака – да биде во светот на модата. Таа притоа одбила да носи хиџаб, а тоа „го правда“ со нејзиното „право ...