TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Театарот за деца и младинци на меѓународен фестивал во Бања Лука ...

Н.Македонија - 16.10.2017

Театарот за деца и младинци на меѓународен фестивал во Бања Лука Националната установа „Театар за деца и младинци“ од денеска до 19-ти октомври со претставата „Мачорот во чизми” во режија на Игор Ивковиќ, ќе учествува на 16.

Театар за деца и младинци на шеснаесетиот меѓународен фестивал на театари за деца Бања Лука – Република Српска

Република - 16.10.2017

Н.У. Театар за деца и младинци од 16 ти до 19 ти Октомври 2017та со претставата ,,Мачорот во чизми” во режија на Игор Ивковиќ , ќе земе учество на ,, XVI Меѓународниот фестивал за детски театри Бања Лука – Република Српска”.

Театарот за деца и младинци на меѓународен фестивал во Бања Лука

Сител - 16.10.2017

Националната установа „Театар за деца и младинци“ од денеска до 19-ти октомври со претставата „Мачорот во чизми” во режија на Игор Ивковиќ, ќе учествува на 16. Меѓународен фестивал за детски театри Бања Лука – Република Српска.

Театарот за деца и младинци на меѓународен фестивал во Бања Лука

А1 On - 16.10.2017

Националната установа „Театар за деца и младинци“ од денеска до 19-ти октомври со претставата „Мачорот во чизми” во режија на Игор Ивковиќ, ќе учествува на 16. Меѓународен фестивал за детски театри Бања Лука – Република Српска.

Театарот за деца и младинци на меѓународен фестивал во Бања Лука

Канал5 - 16.10.2017

Националната установа „Театар за деца и младинци“ од денеска до 19-ти октомври со претставата „Мачорот во чизми” во режија на Игор Ивковиќ, ќе учествува на 16. Меѓународен фестивал за детски театри Бања Лука – Република Српска.

Театарот за деца и младинци на меѓународен фестивал во Бања Лука

ТВ21 - 16.10.2017

Националната установа „Театар за деца и младинци“ од денеска до 19-ти октомври со претставата „Мачорот во чизми” во режија на Игор Ивковиќ, ќе учествува на 16. Меѓународен фестивал за детски театри Бања Лука – Република Српска.

Театарот за деца и младинци на меѓународен фестивал во Бања Лука

Локално - 16.10.2017

Националната установа „Театар за деца и младинци“ од денеска до 19-ти октомври со претставата „Мачорот во чизми” во режија на Игор Ивковиќ, ќе учествува на 16. Меѓународен фестивал за детски театри Бања Лука – Република Српска.

„Театарот за деца и младинци“ во Бања Лука ...

Н.Македонија - 17.10.2017

„Театарот за деца и младинци“ во Бања Лука Националната установа „Театар за деца и младинци“ со претставата „Мачорот во чизми“ во режија на Игор Ивковиќ учествува на 16-от Меѓународен фестивал за детски театри Бања Лука, Република Српска.