TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Србија уапсени директори на три фирми поради увоз и складирање на опасни материи

1tv - 11.07.2018

Српската полиција, во соработка со Агенцијата за безбедност и разузнавање, уапси директори на три компании, кои се осомничени дека увезувале во земјата опасни материи. Директорите на фирмите „Метал цинкара“ од Инџија, „Беоток“ од Панчево и ...

Во Србија уапсени директори на три фирми поради увоз и складирање на опасни материи

А1 On - 11.07.2018

Српската полиција, во соработка со Агенцијата за безбедност и разузнавање, уапси директори на три компании, кои се осомничени дека увезувале во земјата опасни материи. Директорите на фирмите „Метал цинкара“ од Инџија, „Беоток“ од Панчево и ...

Во Србија уапсени директори на три фирми поради увоз и складирање на опасни материи

Либертас - 11.07.2018

Српската полиција, во соработка со Агенцијата за безбедност и разузнавање, уапси директори на три компании, кои се осомничени дека увезувале во земјата опасни материи. Директорите на фирмите „Метал цинкара“ од Инџија, „Беоток“ од Панчево и ...