TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Русија не ја менува одлуката за признавањето на Република Македонија, забавен е извозот кон оваа земја

МКД - 15.03.2019

Руската Федерација засега не ја менува одлуката за признавањето на Република Македонија од 1992 година, велат од руската амбасада во Македонија за МКД.мк. По Договорот од Преспа Македонија испрати писма до сите членки на ОН за новото име - Република ...

Русија не ја менува одлуката за признавањето на Република Македонија, забавен е извозот кон оваа земја

24 Вести - 15.03.2019

Руската Федерација засега не ја менува одлуката за признавањето на Република Македонија од 1992 година, велат од руската амбасада во Македонија за МКД.мк. По Договорот од Преспа Македонија испрати писма до сите членки на ОН за новото име - Република ...