TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ФРАПЕ 3 ЕВРА, СЛАДОЛЕД 2, ГИРО 3,5 Ова се цените во најпопуларното грчко летувалиште кај Македонците

+инфо - 17.05.2024

Во едно од најомилените летувалишта за Македонците во Грција може да се јаде целосен ручек за само 9 евра. Во Паралија, едно од најпопуларното летувалишта на македонските туристи во мај можете да јадете целосен ручек за само девет евра.