TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Шалтерите во Дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

Бизнис Вести - 29.11.2023

Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на претпријатието денеска ќе работат од 07:30 до 14 часот, а утре од 09 до 14 часот. Наплатните пунктови во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат.

Наплатните пунктови на „Водовод“ во Сарај, Шуто Оризари и во Лисиче нема да работат

Макфакс - 29.11.2023

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека на денеска шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 14:00 часот, а на 30 ноември 2023, четврток, од 09:00 до 14:00 часот.

Наплатните пунктови на „Водовод“ во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат

Опсервер - 29.11.2023

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека на денеска шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 14:00 часот, а на 30 ноември 2023, четврток, од 09:00 до 14:00 часот.

Шалтерите во Дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

24Инфо - 29.11.2023

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека денеска шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 14:00 часот, а на 30 ноември 2023 (четврток) од 09:00 до 14:00 часот.

Шалтерите во Дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

Курир - 29.11.2023

Одлуката, како што посочуваат од ЈП „Водовод и канализација“ е во согласност со заклучоците од 199. седница на Владата поради одржување на 30. Министерски состанок на ОБСЕ Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на ...

Шалтерите во Дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

24 Вести - 29.11.2023

Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на претпријатието денеска ќе работат од 07:30 до 14 часот, а утре од 09 до 14 часот. Наплатните пунктови во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат.

ДЕНЕСКА И УТРЕ СМЕТКА ЗА ВОДА МОЖЕ ДА ПЛАТИТЕ ДО 14 ЧАСОТ Нема да работат наплатните пунктови во Сарај, Шуто Оризари и ...

+инфо - 29.11.2023

ЈП „Водовод и канализација“информира дека од петок продолжуваат со редовно работно време. Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на претпријатието денеска ќе работат од 07.30 до 14 часот, а утре од 09 до 14 часот.

ЈП Водовод и канализација со важно соопштение за граѓаните

Скопје инфо - 29.11.2023

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека на денеска шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 14:00 часот, а на 30 ноември 2023, четврток, од 09:00 до 14:00 часот.

Шалтерите на Водовод денеска и утре со изменето работно време

Вечер Прес - 29.11.2023

Јавното претпријатие „Водовод и канализација“ ги известува корисниците на услугите дека денеска шалтерите за наплата во дирекцијата на претпријатието ќе работат од 7.30 до 14 часот, а утре од 9 до 14 часот.

Шалтерите во дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

Нетпрес - 29.11.2023

Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на претпријатието денеска ќе работат од 07:30 до 14 часот, а утре од 09 до 14 часот. Наплатните пунктови во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат.

Шалтерите во Дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

Сител - 29.11.2023

Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на претпријатието денеска ќе работат од 07:30 до 14 часот, а утре од 09 до 14 часот. Наплатните пунктови во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат.

Наплатните пунктови на „Водовод“ во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат

Скопје1 - 29.11.2023

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека на денеска шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 14:00 часот, а на 30 ноември 2023, четврток, од 09:00 до 14:00 часот.

Шалтерите во Дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

Република - 29.11.2023

Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на претпријатието денеска ќе работат од 07:30 до 14 часот, а утре од 09 до 14 часот. Наплатните пунктови во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат.

Шалтерите во Дирекцијата на „Водовод и канализација“ денеска и утре ќе работат до 14 часот

Канал5 - 29.11.2023

Шалтерите за наплата на „Водовод и канализација“ во дирекцијата на претпријатието денеска ќе работат од 07:30 до 14 часот, а утре од 09 до 14 часот. Наплатните пунктови во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат.

Наплатните пунктови на „Водовод“ во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат

Press24 - 29.11.2023

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека на денеска шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 14:00 часот, а на 30 ноември 2023, четврток, од 09:00 до 14:00 часот.

Наплатните пунктови на „Водовод“ во Сарај, Шуто Оризари и Лисиче, нема да работат

Centar - 29.11.2023

ЈП Водовод и канализација – Скопје ги известува корисниците на услугите дека на денеска шалтерите за наплата во Дирекцијата на претпријатието ќе работат од 07:30 до 14:00 часот, а на 30 ноември 2023, четврток, од 09:00 до 14:00 часот.