TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Го нашол рајот на земјата, нацртал мапа и ја споделил со девојка. Сè било брзо уништено

Екран - 05.06.2023

КОСТАС ХРИСТ го посетил Кох Фанган во Тајланд во 1979 година, кога имал само дваесет години. Го убедил рибарот да го однесе на тајно место. Таму останал неколку недели барајќи авантури. Сега проговорил за тоа дека се чувствува виновен што го ...

Го пронашол рајот на земјата, нацртал мапа и ја споделил со својата девојка – неколку години подоцна сè било уништено

Точка - 05.06.2023

Костас Крист го посетил Ко Панган во Тајланд во 1979 година, кога имал само 20 години. Тој убедил еден рибар да го однесе на тајно место. Таму останал неколку недели трагајќи по авантури. Неодамна признал дека се чувствува виновен што ја споделил ...