TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

АДВОКАТОТ НА ПРИВЕДЕНИТЕ БУГАРИ НА ДЕВЕ БАИР: Двајца беа помодрени, Георгиев со скршен нос, а на еден му го нема и ...

Денешен - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата Преродба кои беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка, тврдат од бугарска страна.

Шест часа држени со лисици и претепани биле бугарските државјани на „Деве Баир“, тврди нивниот адвокат

Фокус - 05.02.2023

Адвокатот на тројцата приведени бугарски државјани вчера на „Деве Баир“ тврди дека тие биле тепани во полициска станица. „Шест часа биле држени со лисици на рацете. Биле претепани и по полноќ пуштени, откако платиле 1700 евра со судски трошоци.

Адвокатот на приведените Бугари: Шест часа биле тепани и врзани со лисици

Скопје1 - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата „Вазраждане“ кои беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка. Биле претепани, по полноќ биле пуштени, откако платиле вкупно 1.700 ...

Адвокатот на приведените Бугари: Шест часа биле тепани и врзани со лисици

Точка - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата „Вазраждане“ кои беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка. Биле претепани, по полноќ биле пуштени, откако платиле вкупно 1.700 ...

6 ЧАСА БЕА СО ЛИСИЦИ, ТЕПАНИ СЕ Адвокатот на приведените Бугари вели дека биле модри

+инфо - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата Преродба кои вчера беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка. Нивниот адвокат информира дека што по полноќ биле пуштени откако ...

Адвокатот на приведените Бугари вели дека тие биле тепани

Либертас - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата Преродба кои вчера беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка. Нивниот адвокат информира дека што по полноќ биле пуштени откако ...

Адвокатот на приведените Бугари на Деве Баир тврди дека тие биле тепани во полициската станица

Слободен Печат - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата Преродба кои вчера беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка. Нивниот адвокат информира дека што по полноќ биле пуштени откако ...

Адвокатот на приведените Бугари: Ги пуштија после 6 часа, ги тепале на контролен пункт

Локално - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата Преродба кои вчера беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка. Нивниот адвокат информира дека што по полноќ биле пуштени откако ...

Адвокатот на приведените Бугари: Шест часа биле тепани и врзани со лисици

Centar - 05.02.2023

Тројцата Бугари од партијата „Вазраждане“ кои беа приведени вчера на граничниот премин-Деве Баир, шест часа биле држени со лисици на рацете во полициската станица Крива Паланка. Биле претепани, по полноќ биле пуштени, откако платиле вкупно 1.700 ...