TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Се очекува новиот ценовник, Регулаторна ги крои новите цени на горивата

Алсат-М - 26.05.2020

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот понеделник. Минатата недела со одлука на Регулаторна, цената на бензинот Супер-95 се зголеми за половина денар, ...

Се очекува новиот ценовник на горивата

Нетпрес - 26.05.2020

Регулаторната комисија за енергетика денеска треба да го објави новиот ценовник за нафтените деривати што ќе биде во сила сѐ до следниот ...

Цените на суровата нафта цел месец се во пораст, што значи тоа за акцизата кај нас

Независен - 25.05.2020

Цените на нафтата кои во последните четири недели забележаа пораст денес беа стабилни – с уровата нафта „б рент“ утринава се зголеми за пет центи, или 0,14 отсто , на 35,08 американски долари за барел, додека американската нафта WTI порасна за 14 ...

По празникот нова цена на горивата

Press24 - 24.05.2020

Регулаторна комисија за енергетика треба да ги соопшти новите цени на горивата по празниците Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Методиј. Цената на горивата се менува секоја недела во понеделник, но бидејќи утре е неработен ден, се очекува новата одлука ...

По празниците нова цена на горивата

Скопје инфо - 25.05.2020

Регулаторна комисија за енергетика треба да ги соопшти новите цени на горивата по празниците Рамазан Бајрам и Свети Кирил и Методиј. Цената на горивата се менува секоја недела во понеделник, но бидејќи денеска е неработен ден, се очекува новата ...

Нова цена на горивата во Македонија

Centar - 25.05.2020

Регулаторна комисија утре треба да ги утврди новите цени на горивата во Македонија. Нафтата на светските берзи во поглед на минатата недела беше речиси стабилна со мали флукатиции и не треба да се очекува некоја поголема промена на цените.

Утре нови цени на горивата во Македонија

Сител - 25.05.2020

Регулаторна комисија утре треба да ги утврди новите цени на горивата во Македонија. Нафтата на светските берзи во поглед на минатата недела беше речиси стабилна со мали флукатиции и не треба да се очекува некоја поголема промена на цените.

Утре нови цени на горивата во Македонија

Курир - 25.05.2020

Регулаторна комисија утре треба да ги утврди новите цени на горивата во Македонија. Нафтата на светските берзи во поглед на минатата недела беше речиси стабилна со мали флукатиции и не треба да се очекува некоја поголема промена на цените.

Утре нови цени на горивата во Македонија

Press24 - 25.05.2020

Регулаторна комисија утре треба да ги утврди новите цени на горивата во Македонија. Нафтата на светските берзи во поглед на минатата недела беше речиси стабилна со мали флукатиции и не треба да се очекува некоја поголема промена на цените.

Денес на пладне регулаторна ќе одлучува дали ке поскапуваат нафтените деривати

Порта - 26.05.2020

Регулаторна комисија денес на пладне треба да ги утврди новите цени на горивата во Македонија. Нафтата на светските берзи во поглед на минатата недела беше речиси стабилна со мали флукатиции и не треба да се очекува некоја поголема промена на цените.

Нови цени на горивата во Македонија

Скопје инфо - 26.05.2020

Регулаторна комисија денеска треба да ги утврди новите цени на горивата во Македонија. Нафтата на светските берзи во поглед на минатата недела беше речиси стабилна со мали флукатиции и не треба да се очекува некоја поголема промена на цените.