TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Јакимовски најави инвестиции од 1,5 милијарди евра во Карпош

Локално - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Првиот човек на Карпош информираше дека за овие девет месеци откако е повторно ...

Јакимовски тврди дека во Карпош ќе има инвестиции од милијарда и пол евра

Слободен Печат - 16.08.2022

Градоначалникот Стевчо Јакимовски денеска најави дека во општина Карпош ќе се случат инвестиции во вредност од милијарда и пол евра. Деновиве, како што тврди градоначалникот, ќе се става камен темелник на една голема инвестиција, турска компанија ќе ...

По пет години деблокирана сметката на Општина Карпош, долгот намален за 4 милиони евра

Слободен Печат - 16.08.2022

На 10 август е деблокирана сметката на Општина Карпош , по петгодишна блокада. Според градоначалникот Стевчо Јакимовски за девет месеци, откако тој е градоналчалник исплатени се 154 235 000 денари за блокади со судски пресуди и уште речиси 2 милиони ...

Јакимовски: исплативме 4 милиони евра долг, ја деблокиравме општинската сметка и во исто време најавувам инвестиции од ...

Пари - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Првиот човек на Карпош информираше дека за овие девет месеци откако е повторно ...

Јакимовски: Исплативме 4 милиони евра долг, ја деблокиравме општинската сметка и во исто време најавувам инвестиции од ...

Опсервер - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Првиот човек на Карпош информираше дека за овие девет месеци откако е повторно ...

Јакимовски: Исплативме четири милиони евра долг, најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра

Канал5 - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Тој информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, ...

Јакимовски: Исплативме четири милиони евра долг, најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра

Press24 - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Тој информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, ...

Општина Карпош го исплати долгот од 4 милиони евра

Фактор - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски. Првиот човек на Карпош информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, исплатени се ...

Јакимовски: Исплативме четири милиони евра долг, најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра

24Инфо - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Тој информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, ...

Најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра во Карпош, изјави градоначалникот

МКД - 16.08.2022

Градоначалникот на Општина Карпош Стевчо Јакимовски во обраќање во живо преду Фејсбук најави инвестиции во износ од 1,5 милијарди евра, и нагласи дека таквата сума би претставувала голема дури и за државата.

Јакимовски: Исплативме четири милиони евра долг, најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра

Сител - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Тој информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, ...

Јакимовски: Исплативме четири милиони евра долг, најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра

ТВ21 - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Тој информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, ...

Јакимовски: Исплативме четири милиони евра долг, најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра

4NEWS - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Тој информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, ...

Јакимовски најави инвестиции од 1,5 милијарди евра во Карпош

Независен - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Првиот човек на Карпош информираше дека за овие девет месеци откако е повторно ...

Јакимовски: Исплативме четири милиони евра долг, најавувам инвестиции од 1,5 милијарди евра

Во Центар - 16.08.2022

По речиси пет години, Општина Карпош од 10 август има деблокирана сметка, соопшти денеска градоначалникот на општината, Стевчо Јакимовски во обраќање во живо на Фејсбук. Тој информираше дека за овие девет месеци откако е повторно на функцијата, ...